A little apartment tour

Fra april til august 2015 forvandlet vi underetasjen i huset vårt til en egen leilighet. Min leilighet! Den er rundt 80-90 kvm stor og helt perfekt og skreddersydd etter min stil. Jeg har et relativt lite soverom, men det går egentlig fint ettersom jeg har veldig stor plass ellers. Kjøkkenet er i trappeoppgangen opp til foreldrene mine, mens stue, kontor og gang er i samme rom kun adskilt av en liten skillevegg. Badet er stort, med både dusj og badekar. I sistnevnte tilbringer jeg en del tid, haha. Etter jeg fikk badekar har jeg blitt en ganske god kunde på LUSH, for å si det mildt. Her er et par bilder av kåken!


Jeg har lekt litt med tanken på å flytte ut til høsten i det siste. Jeg har det virkelig som plommen i egget her: jeg har mitt eget sted hvor jeg har mulighet til å lukke døra øverst i trappa og kun være for meg selv, men jeg kan også gå opp om jeg er selskapssyk. Det som har vært hovedgrunnen til tanken på å flytte ut har altså ikke vært dette, men at jeg bor ganske langt unna byen. Med tanke på at jeg nesten er der hver dag, og til og med noen ganger reiser frem og tilbake flere ganger på ett døgn, hadde det vært mer praktisk å bo sentralt. Allikevel tror jeg nok jeg drøyer flytting litt til... Trives så utrolig godt her nede!

Trives du der du bor?

5 kommentarer Skjul

Lilli

26.02.2017 kl.23:38

Så fint :)
Kristine Lomnes

27.02.2017 kl.00:11

Lilli: Tusen takk! :)
Laila Marina

28.02.2017 kl.08:24

Så utrolig fint du har det! Jeg er også sånn "alt skal være svart og hvitt" :D Kan jeg spørre hvor verdenskart bilde over sofaen er fra? Det var skikkelig nice :)
Kristine Lomnes

28.02.2017 kl.13:41

Laila Marina: haha svart og hvitt er alltid safe! det er fra ebay! søk "world map" også kommer det opp som et av de aller første treffene :D
Laila Marina

28.02.2017 kl.21:51

ah, supert , tusen takk! Det var skikkelig fint ;D love it

Skriv en ny kommentar

hits